.

Nine Seven Genuine läder Woherrar Square Cap Cap Cap Toe Mid Chunky Heel Elegant Handgjort Concise Buckle Sling Back Pump Njut av att spara 30-50% rabatt

Nine Seven Genuine läder Woherrar Square Cap Cap Cap Toe Mid Chunky Heel Elegant Handgjort Concise Buckle Sling Back Pump  Njut av att spara 30-50% rabatt
Kongrönera Chuck Taylor Madison Ox kvinnor 549742C,
Uppskjutandebeteende blir ett verkligt problem först när det hindrar ens liv.
Nine Seven Genuine läder Woherrar Square Cap Cap Cap Toe Mid Chunky Heel Elegant Handgjort Concise Buckle Sling Back Pump  Njut av att spara 30-50% rabatt

Lemon Jelly kvinnor svart Matte Splash Chelsea stövlar, och betyder bokstavligen skjuta upp till morgondagen – trots bättre vetande och emot sina egna intressen förhalar man beslut eller arbetsuppgifter som känns jobbiga. Det går åt mycket energi till det här, eftersom det dåliga samvetet hela tiden gnager i bakhuvudet. Du vet att du borde ringa det där myndighetssamtalet, men du gör det inte.
   I bästa fall är prokrastineringen något irriterande som gör ditt liv jobbigare och får dig att känna dig lite mindre nöjd med dig själv. I svåra fall knackar kronofogden på dörren för att räkningarna helt enkelt inte blir betalda och bokföringen inte gjord.
   Uppskjutande kan skapa stress och leda till depression och ångest. Har man fått som vana att skjuta upp saker kan livet stanna av och man uppnår inte det man en gång drömde om.
   För företagare är det viktigt att känna till hur uppskjutandets mekanismer fungerar, både för att det är ett inte alltför ovanligt fenomen hos egna företagare med mycket på sitt bord, och för att det kan vara något som de anställda ägnar sig åt, med sämre resultat som följd.

Adidas Nemeziz Tango 17.1 TR Training skor (svart),
➔ Psykiska problem
➔ Sämre hälsa. Man börjar inte motionera, slutar inte röka, går inte till doktorn.
➔ Dålig ekonomi. Tar inte tag i pensionsparandet, betalar inte räkningar i tid.
➔ Begränsade karriärmöjligheter. Fullföljer inte utbildningar, känner att man inte når sin fulla potential.
➔ Försummade relationer. Även sociala relationer skjuts upp.

Fly London kvinnor YOLA004FLY Mousse läder Sandals,
➔ Bristande energi
➔ Ett oorganiserat liv. Rörig arbetsplats, skiftande arbetstider.
➔ Svårt att säga nej. Tar på sig för mycket, men fullföljer inte.
➔ Man är i en kris. Separation, sjukdom, uppsagd, någon närstående dör.
➔ Perfektionist. Noggrannhet och ordentlighet kan gå för långt.
➔ Psykisk ohälsa. Vid till exempel depression är det lätt att halka in i det här beteendet.

Kappa Unisex Vuxna Paras Low -Top skor,Lady Sandals Mode Kvinnor Sandaler sommar Boom skor Girlish Dinner Party Casual elegant Buckle Solid Färg Wild Hipster Middle Heel Sandaler,Cambridge Select Woherrar Criscross Lattice Strappy Buckle Chunky Stack Heel Mid - Calf Boot,YCGCM Mans skor Martin stövlar England Brock bilved Trend Casual Lace Comfortable,Rockport herrar Dressports 2 Lite Wingp Oxfords,Kickers Man kör kör kör kör kör kör ,

Väderskor för män läderskor Män och sammetsvadderade affärsskor med hög bomull fadersskor,
➔ Vi undviker ångest och gör det som är behagligare.
➔ Funktionell prokrastinering är att skjuta upp saker vi inte säkert vet är viktiga, eftersom de kanske inte behöver göras.
➔ Uppskjutande som motståndshandling – av något vi inte fått påverka själva eller tycker är meningslöst. Viktigt för arbetsgivare att känna till, för att aktivt jobba för att förankra beslut hos personalen!
➔ Vi vill surfa på stressvågen. Med lite adrenalin i kroppen känner man kanske att man får en skjuts.
➔ Omedveten delegering. Ställer någon alltid upp och räddar dig? Partner, kollega, föräldrar?

CCALSA Hairddresser Mane Model s Western point Toe Chelsea Ankle stövlar Emponing Totem Cowboy stövlar skor (färg svart, Storlek 37),
➔ Att vara (lagom) optimistisk hjälper till att skydda mot stressorer som annars kan påverka oss negativt och göra oss mer mottagliga för impulsen att fly.
➔ Självkontroll är en viktig faktor, impulsivitet gör oss mer sårbara.
➔ Självförtroende. Rädsla för att misslyckas har en stor del i uppskjutandebeteendet.

Vans autentiska tågförare för svarta kanvas - mänyer,XIANG -GARANG Män och Kvinnliga Sport s Casual skor Mode Nyaker skor s utomhuss klättrande skor,

Jaha, vad kan man göra då? Det finns en hel del olika metoder för att ta itu med problemet.
   Vi skjuter gärna upp sådant som ligger långt fram i tiden. Det handlar ofta om stora, komplexa och tråkiga arbetsuppgifter och arbetsuppgifter där man inte ser värdet av sina handlingar. Vi har dessutom en tendens att tycka att monotona arbetsuppgifter är onödiga.

alexander_rozental

Alexander Rozental, leg. psykolog, doktorand vid Stockholms universitet.

Alexander Rozental är legitimerad psykolog och forskar och föreläser om prokrastinering. Han menar att vi hushåller med resurser genom att skjuta upp saker som inte ger ett omedelbart resultat. Och har vi inte rätt färdigheter från tidig ålder så kan det krävas ännu mer självdisciplin och en större ansträngning av oss för att få saker gjorda. Det gör att vi har lättare att halka ner i ett beteende som inte är sunt för oss.


   – Struktur och organisering är det viktigaste, och att se till att man har någon mindre aktivitet som är en del av uppgiften som man kan börja utföra. Varje uppnått delmål ger en omedelbar tillfredställelse som fungerar som en belöning för oss.

GaraTia Open Toe Slippers Inomhus Soft randig Memory Skum Cotton Wasable for män and kvinnor,


   – Det är föreställningen vi har om uppgiften som hindrar oss, tankar och känslor. Inte uppgiften i sig. Därför bör vi börja med något lätt och snabbt, som inte känns lika oöverstigligt.

Dickies herrar Javelin Steel Toe Military and Taktical Boot, svart, 9 Medium US,

Web Perkin kvinnor mode Thigh High Winter stövlar Lady Comfortable stövlar Sexy Över the Knee höga stövlar Lady,
➔ Ordna pappren på skrivbordet och kolla igenom att alla uppgifter du behöver finns där (för bokföring eller deklaration till exempel).
➔ Läs på om ämnet du behöver ta tag i (nya regler på arbetsmiljöverkets hemsida?) i fem minuter.
➔ Lyft på luren och bara slå numret (till myndigheten du behöver ringa?).
➔ Öva dig på det du känner obehag inför att göra. För varje gång du gör det minskar du motståndet lite. Du lär dig också vad det värsta som kan hända är om du ”misslyckas” – ofta ingenting, eller betydligt mindre än man föreställer sig.
➔ Vi kollar mail i genomsnitt 50 gånger per dag. Att samla mailläsandet till en begränsad stund varje morgon och kväll sparar tid.
➔ Dela upp dagen i 45-minuterspass, med 5-15 minuters rast emellan. Du bestämmer i förväg hur många pass som ska ägnas åt en uppgift den dagen.
➔ Planera: dagen, veckan, månaden, fritiden, semestern. Då vet du vad du ska göra när och det underlättar och sparar energi.

Gräv hundben Män's Casual Flip Flops skor Genuine läder strand Slippers No -Slip Handwork Soft Flat Sandals,Dansa på deadline, av Alexander Rozental och Lina Wennersten.

Att sätta rätt mål för dig och dina anställda är viktigt. Det tar vi upp mer i detalj i nästa nummer av DMH.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
Nine Seven Genuine läder Woherrar Square Cap Cap Cap Toe Mid Chunky Heel Elegant Handgjort Concise Buckle Sling Back Pump  Njut av att spara 30-50% rabatt
Smoking pantoufle pantoufle pantoufle cristal transparent diamant caleçon sandales talons haut de 8,5 cm,
Sanktionsavgifter i byggbranschen
Hur stora är de, och vem bär ansvaret för ett reglerna följs?
Av: David Liljefors
20 december, 2018
Bspringaaa Easy Go Shopping Handgjorda brittiska män Chelsea stövlar Europa och USA trenden hög för att hjälpa läderstövlar vilda springaaada stövlar.Cricket skor (färg bspringaaa, Storlek 6.5 -UK),
En lärling på firman?
För dig som funderar på att ta in en lärling finns en rad faktorer att beakta. Vilken anställningsform gäller? Vilket arbetsuppgifter...
Av: David Liljefors
11 december, 2018
Seväskao herr Thayer Oxford - M Thayer Oxford - m Beige Storlek 9.5 Storbritannien,
Prisad plåtslagare
Möt årets nyblivna Isabellastipendiat, plåtslagaren Mathilda Klinger Danielsson.
Av: David Liljefors
6 december, 2018
Långstövlar, hög klack High Tube stövlar för kvinnor, nya vattentäta Plattformar för modeskor (Färg B, Storlek 42),
Lura tjuven!
Så skyddar du dina verktyg mot stölder och inbrott.
Av: David Liljefors
6 december, 2018
Varannan fredag kommer DMHs nyhetsbrev ut där du har möjlighet att på ett kostnadsfritt sätt ta del av ett urval av artiklar, reportage och de senaste nyheterna från branschen.
DMH är tidningen för dig som är företagare inom hantverkssektorn.

DMH skriver om nyheter, tester och reportage som är anpassade för hela verktygssektorn oberoende om du är snickare, rörmokare, takläggare, elektriker, målare, sotare, plåtslagare eller glasmästare.
LÄS MER OM DMH

Varannan fredag kommer DMHs nyhetsbrev ut där du har möjlighet att på ett kostnadsfritt sätt ta del av ett urval av artiklar, reportage och de senaste nyheterna från branschen.
© 2019 Projektmedia AB